Асоциация на естетичните дерматолози в България /АЕДБ/ и „5CC“ – една от престижните конференции за естетична дерматология в света, станаха партньори.

5-Continent-Congress е уникална по рода си платформа за теоретично и практическо обучение от най-високо ниво на базата на последните научни изследвания и иновации в сферата на естетиката.

На тазгодишния 9-ти конгрес в Барселона, д-р Катя Паскова – член на управителния съвет на АЕДБ и д-р Майкъл Голд – президент на „5CC“ , сключиха партньорско споразумение. Така двете организации ще бъдат научни партньори и като такива, BAAD ще имат възможност да организират научни заседания и представяне по време на изложението. За членовете на BAAD и лекари от България, желаещи да посетят престижната конференция, ще се предлагат намалени такси за регистрация на 5CC 2019.

Българската асоциация е сред малцината успели да договорят партньорски отношения с „5CC“. Други партньори на конгреса са различни организации от Англия, Украйна, Румъния, Бразилия и Тайланд.

Асоциация на естетичните дерматолози в България/АЕДБ/ е партньор с още една международна организация. Това е руската Euro-Asian Association of Specialists in Aesthetic Medicine „EAAMS“.