Българското Дерматологично Дружество (БДД) Ви кани да участвате в X Национален конгрес на българските дерматовенеролози и така да станете част от честването на 100-годишния юбилей на БДД, най-старото научно-медициснко дружество в нашата страна.

Събитието ще се състои от 2 до 5 ноември, 2023 в София, хотел София Балкан Палас.

Вече над 30 чуждестранни лектори са потвърдили участието си – водещи специалисти от цяла Европа, САЩ, Австралия, заедно със своите български колеги, ще запознаят дерматологичната общност с новостите в областта на диагностиката и терапията на кожните и венерическите болести. 

В научната програма на форума ще бъдат включени и рядко наблюдавани клинични случаи, както и най-съвременните новости от фармацевтичната и козметична индустрия. По време на юбилейната конференцията очакваме над 450 делегати с интереси в областта на дерматовенерологията.

Информация за презентиращите:

Времето за представяне на клинични случаи е 6 минути. Моля, представете на техническите отговорници в залата презентацията на флаш диск. Приемат се презентации във формат PowerPoint, формат 16:9, версия от 2010 и след това.

По време на презентации ще има таймер екран, както и предупредителен сигнал 1 минута преди края на времето за презентацията. Молим всички презентиращи да спазват програмата на конгреса и отредените времена.

Важно за членския внос:

Уважаеми колеги,
Може да заплатите членския внос към БДД по време на конгреса, до събота (4/11/2023) 13:00 часа.
С оглед на избягване струпването на хора, предлагаме да заплатите членския си внос предварително по електронен път през сайта на БДД (bg-derm.org/stani-chlen) или по банков път на сметката на БДД:

Българско Дерматологично Дружество
Първа Инвестиционна Банка
BIC/SWIFT: FINVBGSF
IBAN: BG49FINV91501000227160

като в основането посочите членски внос и Вашето име и причината за плащането: “членски внос 2023 г.”

Покана за партньорство:

Уважаеми партньори,

Каним Ви да участвате в най-значимото събитие за дерматолозите в България за 2023 г. и предварително благодарим за Вашата подкрепа, без която събитието не би се провело успешно. Възможностите за участие на вашата компания са следните:

– Рекламен щанд (4м 2 – 2м ширина х 2м дължина) – 2500 лв;
– Рекламен щанд (4м 2 до 8м 2 ) – 5000 лв;
– Материали в конгресна чанта- 500 лв

Сребърно спонсорство (15 мин презентация, рекламен щанд-4 m 2 , материали в конгресната чанта, включване в банер на пленарна зала) – 15000 лв

Златно спонсорство (30 мин сателитен симпозиум, рекламен щанд до 8м 2 на предпочитано място след отчитане на избора на платинения спонсор, материали в конгресна чанта, реклама в книжка с програмата, включване в банер на пленарна зала – 20 000 лв.

Платинено спонсорство (45 мин. сателитен симпозиум в избрано време, рекламен щанд до 8м 2 на предпочитано място, материали в конгресна чанта, реклама в книжка с програмата, включване в банер на пленарна зала, брандиране на конгресен бадж) – 30 000 лв.

Разпределението на времето за провеждане на симпозиумите ще бъде съобразно с реда на постъпване на заявките от страна на компаниите, след отчитане на избора на платинения и златния спонсор.

**Всяка регистрирана компания има право на 2 представители (изключение – платинен – 3), които ще получат безплатна регистрация (конферентни материали, достъп до медицинска индустриална изложба и научни сесии), кафе паузи. За всеки допълнителен представител се заплаща конгресна такса за участие.

Срок за подаване на заявки за участие в конгреса- 15/9/2023 г.

За контакти: г-жа Полина Илиева – e-mail: polina@brandea-bulgaria.com, телефон: +359 899 19 64 05 с копие до: Д-р Петьо Брезоев – email: treasurer.bdd@gmail.com, buldermsociety@gmail.com
Очакваме Ви в София през Ноември на най-голямото дерматологично събитие, провеждано през 2023 в България и благодарим за партньорството.

Програма: